Pages

Thursday, June 23, 2011

Perlu ke setiap hari gaduh???

Takkan setiap hari nak gaduh kot..
tak berbaloi laa camtu..
cubalah paham isi hati orang perempuan wahai kaum adam..
ape ke bengap sangat korang ni nak paham perasaan perempuan@ 
awek korang sendiri..
kalau awek korang tengah dok syok bercerita2 dgn korang tu jgn la korang potong mood dia..
means,,ko fokus la kt ape yg dia nak ckp..
maybe dia nak sharing something dgn korang tak pun 
nak maNje2 dgn korang..
ish3...ni lah die orang lelaki..selalu buat org perempuan naik hangin..
jgn sampai kne hangin ahmar sudah la ye org permpuan..hehehe..
grau2 gak..tp aku ckup bengang bila aku ckp pakwe aku xfokus kt ape yg aku nk ckp..
mmg rase nk pukul org la kn..
ish! agak2 la..jge la hati kaum hawa ni..
ni tidak..entah ape la yg korang ni rse kan ?? an?an? an??
nt korang(kaum adam) kne balik cmne korang buat kt awek korang
baru korang taw ape rsenye...
aku ley komen 1 benda je..
PADAN MUKA!!!! HAHAHA

No comments:

Post a Comment