Pages

Monday, June 20, 2011

First persatuan aku join kt UiTM

Hari ni kt kampus UiTM aku akan diadakan AGM..taw kn AGM tu ape??hihi..first tu maksud aku pertama kali aku join persatuan sbg ajk..masuk2 je dapat jawatan s/u..mulanya aku xsure gk...then skrng pn aku xsure lg aku mampu ke tak nk galas tanggungjawab ni..btw,,,,ni lah experience yg aku dpt nt...dah la aku xtaw pape pasal kerja2 s/u ni..name je s/u mse kt sekolah dulu tapi haprak..xpenah wat kerja pn..mane tidaknye,xpenah ade meeting pn..hahahhaha...agak2 macam mana laa nasib aku ye nak tunggu sampai sem dpn..bru abis kontrak aku..hihihih...kontrak la kononnnn...ngee~~~~~





macam tu ke???hhaahhaha....kalu bleh bialah kerja aku berjalan dengan lancar..huuhuhuh...malam ni adalah malam AGM yg merupakan penglibatan aku dlm persatuan bahase mandarin..hihi..ckp mandarin skit...
"ta shi shui","ni hao???" hihhi....cukuplah tu...kang berbelit plak lidah aku...

before 7.30 aku dah kne ade kt LT1..maklumlah exco..kne dtg awal..n yg paling penting dpt mkn FREE!!! hehehhehe......jgn marah nooo....maklumlah makanan kt sini dah makin mahal...huhuhuh....
okeh laa bebeh...i nk pergi mandy dlu..almaklum laa baru blik klas kn..paham2 la..semuanya da macham but!! still wangi k...hhahahaahhaah

No comments:

Post a Comment