Pages

Saturday, June 25, 2011

NR cafe@ foodcourt..??

Alhamdulilah..akhirnya siap jgk cafe baru kt U aku ni...
lame mnunggu,,naik jenuh dah mkn kt benteng..heheheh...
bukan tak bersyukur k..cuma...tettttt!!!..
cafe NR tu bukak semalam lg tp baru hari ni aku menjejakkan
kaki untuk merasa mkann ka situ..
maklumlah..tempat baru kn..hahhaahahhah...
mmg cantik n selesa la mkn kt situ..
kemudahan yg bgos..







sesuai gn taste student sekarang ni..ehem3...
student macam aku laa...hihihi...
yg paling best tu..punya la lame aku kt UiTM ni..dok mencari kerang 
sambal xjumpa2..arini dpt gak aku merasa,,hehhe..
tp pedas gler...xabis nasi aku..sbb kene kuah sambal tu..
papepn oke..harga xmhal sgt..
buat mase ni oke lg..akan dtg xtaw la cmne kn..hehhe..
tempat mkn kt NR tu ada dlm 2 pilihan..
nk mkn kt dlm@air-cond or kt lua..bg yg ske hirup udara segar tu 
boley la mkn kt lua..
xde beza pn..lua dlm sume ade tv lcd...
mmg best laa..
JANJI JGN MAHAL SGT K! hahhaha

Thursday, June 23, 2011

Perlu ke setiap hari gaduh???

Takkan setiap hari nak gaduh kot..
tak berbaloi laa camtu..
cubalah paham isi hati orang perempuan wahai kaum adam..
ape ke bengap sangat korang ni nak paham perasaan perempuan@ 
awek korang sendiri..
kalau awek korang tengah dok syok bercerita2 dgn korang tu jgn la korang potong mood dia..
means,,ko fokus la kt ape yg dia nak ckp..
maybe dia nak sharing something dgn korang tak pun 
nak maNje2 dgn korang..
ish3...ni lah die orang lelaki..selalu buat org perempuan naik hangin..
jgn sampai kne hangin ahmar sudah la ye org permpuan..hehehe..
grau2 gak..tp aku ckup bengang bila aku ckp pakwe aku xfokus kt ape yg aku nk ckp..
mmg rase nk pukul org la kn..
ish! agak2 la..jge la hati kaum hawa ni..
ni tidak..entah ape la yg korang ni rse kan ?? an?an? an??
nt korang(kaum adam) kne balik cmne korang buat kt awek korang
baru korang taw ape rsenye...
aku ley komen 1 benda je..
PADAN MUKA!!!! HAHAHA

Tuesday, June 21, 2011

SAYA SANGAT YAKIN !!! HeHeHe....

Assalamualaikum semua...wanshang hao...hehehhee...
sekarang aku betul2 dah yakin dengan keputusan aku..aku mmg xnk jawatan tu..
aku rahu setakat mana kemampuan aku..
so,,aku akan tetap jadi diri aku yg sebenarnya...
aku berani..korang ade berani ke mcm aku.............????
hehehhe....






aku sangat2 yakin dengan keputusan aku ni...
aku xnak jadi orang lain..
ingat!!!  ZATTY..
jgn fikirkan ape kata org lain ttg ko tp fikir diri ko sendri je..
bukanlah pentingkan diri sendiri plak...
tamau-tamau...berdoce taw !
nt kne babab..nk??
hahahaahhahahahahahaha
malam ni aku rase tenang sangat...
rase dah kurang beban aku..yg paling penting xstress lg..
aku nk belajar rajin2 n get DL again for this semester..
okeh bebeh????
aku sayang semua org...
muahhhhh3333!!!!!!!

Monday, June 20, 2011

w.h.a.t i f.e.e.l ?????



aku xtaw ape yg sebenarnya aku rase..aku xpasti aku boleh ke nk galas tnggungjwb ni..aku tkot aku xmmpu..aku ni sensitif..xley org marah2 aku..ckp kasar2 gn aku..
aku xmampu nk tahan airmata aku drpd gugur..mcm mana aku nk bg org paham aku??
kdg2 aku rase mcm nk lpaskan je jawatan ni..huhuhuh..
tp aku nk cari pengalaman...mcm mana ni??
Ya Allah berilah aku petunjuk-Mu..
berikan aku kekuatan utk menempuh benda2 baru ni..
sekarang ni pn aku rse cam nk nangis puas2..aku xrse happy pn ..
bila aku perlukan seseorg..dia xde gn aku...
its okay..maybe dia busy gn kje dia..
apa yg aku harapkan aku akan terus tabah n kuat tok hadapi dugaan ni..

First persatuan aku join kt UiTM

Hari ni kt kampus UiTM aku akan diadakan AGM..taw kn AGM tu ape??hihi..first tu maksud aku pertama kali aku join persatuan sbg ajk..masuk2 je dapat jawatan s/u..mulanya aku xsure gk...then skrng pn aku xsure lg aku mampu ke tak nk galas tanggungjawab ni..btw,,,,ni lah experience yg aku dpt nt...dah la aku xtaw pape pasal kerja2 s/u ni..name je s/u mse kt sekolah dulu tapi haprak..xpenah wat kerja pn..mane tidaknye,xpenah ade meeting pn..hahahhaha...agak2 macam mana laa nasib aku ye nak tunggu sampai sem dpn..bru abis kontrak aku..hihihih...kontrak la kononnnn...ngee~~~~~





macam tu ke???hhaahhaha....kalu bleh bialah kerja aku berjalan dengan lancar..huuhuhuh...malam ni adalah malam AGM yg merupakan penglibatan aku dlm persatuan bahase mandarin..hihi..ckp mandarin skit...
"ta shi shui","ni hao???" hihhi....cukuplah tu...kang berbelit plak lidah aku...

before 7.30 aku dah kne ade kt LT1..maklumlah exco..kne dtg awal..n yg paling penting dpt mkn FREE!!! hehehhehe......jgn marah nooo....maklumlah makanan kt sini dah makin mahal...huhuhuh....
okeh laa bebeh...i nk pergi mandy dlu..almaklum laa baru blik klas kn..paham2 la..semuanya da macham but!! still wangi k...hhahahaahhaah

Saturday, June 18, 2011

enjoy sesangat hari ni..:)

Best sesangat doe hari ini..g mandy kt gunung ledang gn classmate n roomaye aku..
korang mmg sporting abis la kn..ase nk g ag..
tapi yg xtahan nk naik atas skali tu laa...
perhhh!!! letih gler...nk patah lotut den ni..
siyes mmg tinggi2 tngge die..
perangai xyah ckp laa..mcm2 ada...
btw..still behave..mmg aku syg lah kwn2@gile2 aku ni..
hhahahahahha...opss! jgn marah ye korang..hihihi







nt len kali kte g 1 klas k..sure gempak and meletop gitu...
rase nyesal pn ade gk sbb xajak 1 klas...hihii
sorry ek tawan2...hihihi..kne tinggal..
next time semua g k..
mse berhappy2 dah abis..kje berlambak2 mnunggu...hahhaa
aku nk balik mak! hehehe...

Wednesday, June 15, 2011

Lama giler xpost entry...bosan laa..xtaw nk tulis(padahal byk kut benda yg bleh diberitahu kt sini)
hehehehehhehehehehhehehhehhehehehehehehehehhehehehehehehe.....
  1. Firstly,aku dah pn 3 tahun gn bf aku..hihi..syg kt dia..
  2. aku dah pn part 3 kt UiTM ni..
  3. aku ada macam2 nme gelaran..secret!! hiihi
  4. kerja aku pn dah makin bertambah2 skrang ni..
  5. mata asyik ngantuk je..time kt kelas je plak tu..
  6. aku dpt roomate yg sama lg..dr part 1 kot..(budak gedik@nad)
  7. duit pt aku kne tolak ag,,huhu,,nyesal amik wpp..
  8. puasa xganti abis lg ni..bru 2 hari..
  9. best giler dpt jumpe sidia minggu lepas..rindu+sayang+sgt2!!! hahah
  10. for the last but not least,,aku nk DL sem ni!!!! hahahahha(action kamen)