Pages

Wednesday, May 25, 2011

Result ooh result..

result dah pn keluar..
dan aku pn dah check..
hahhahah...
agak mengejutkan gitu nyah !
sem ni nasib xberapa nak baik laa..
but...! Alhamdulillah..no fail!
hihihihi..
aku redha n bersyukur dgn ape yg aku dpt..
sbb tu semua adlh usaha aku sendiri..
no copy2...hahahha
mase nk check, xyah ckp la jantung aku ni..dup dap dup dap je..
al maklum laa..nervous melampu..
perkara yg melucukan aku pagi td tuh,,pakwe aku ni..
si leman jaq..aku pnye laa check result die kt yahoo mail..
sorok2 la konon..tkot gk die marah..hihi
tup2..die da check result aku dlu2 dr aku..hahaha
aku nk kenekan die, die pulak yg kenekan aku..
hahahahaha...masing xley nk marah laa..
hahahha...lgpn aku xkesah pn pkwe aku nk check..
sbb xde rahsia antara kami..
sumenye kongsi bersama..
rase xsabar la pulak nk balik kolej..
rindu kt kwn2 gile aku..hehehe..
papen aku syg dorang semua..
hihihihi....
muahhhh!!!!(blushing)..ngee~~

No comments:

Post a Comment