Pages

Monday, September 3, 2012

Senyum ada makna..:)


Makin hari makin busy

assalamualaikum...
Untuk harini..aku curi-curi masa sikit untuk memuntahkan ape yang ada dalam hati aku ni..
Hanya Allah je yang tahu penatnye aku utk semester 5 ni..sepenat-penat aku, 
ade lagi orang lain yang lebih penat..
contohnye buah hati aku..die busy dah jadi normal sebab dari semester 1 lagi memang macam tu..huhuuhu..
btw, aku lebih memahami dia..walaupun tinggal sebulan utk masa kuliah lepas naik raya, tp seakan lama sangat lagi..
xsabar nak cuti sem..yippii!! nanti boleh kerja part time..byk sgt memori..huhuhu...

bukak je buku FIN323 ni tp xkhatam lagi..adoi!! esok quiz la cik adik oii...aiyak! macam mane ni??? 
xpe2, jap ag khatam k..haha... Jangan marah ye Miss Nadia..
esok quiz calculation..whoahhh!! mencabar(actually susah giler)
mane ade brnda yang senang nak capai dlm dunia ni kaau xde usaha..

Eh3....?? tetibe rase rindu kt umi..xlama lagi aku akan dapat adik lagi..InsyAllah...amin...:)
aku doakan yang terbaik utk ibuku..
yang sedihnye sbb umi dah comfirm akan kene operate..huhu..kali ke-3 dah masuk ni nt..
sayang umi..nak gtaw depan2 malu..so, jerit dlm hati jelaa..hehehe..

aku rase dah cukup setakat ni..masa untuk mencintai FIN323 pulak..nk jiwang2 sikit...
hikhokhek!!

Wednesday, January 18, 2012

rindu..lama xpost entry..

hi semua..ape khabar? mesti semua sihat2 je kan..okey..memang agak lama la aku xpost kan..terasa rindu..xde pape yang penting just nk ucap hi n bye..hihihi..nt ade mase aku akan post lagi k..


#happybersamasidia...

Saturday, September 17, 2011

rinduku berteman

so sweet...hehehe...rinduku berteman..kui3...ape keh jiwang sangat aku nih..
dah tlebih excited no bunyinye...maklumlah dapat jumpa abe...
hihihi...

banyak jugak rintangan yg mendatang bagai tetapi ku tempuhi jua..
cehh...ayat xleh bla..haahha...biasela bila dah happy kan..
ayat pon dah mcm org xbpe nk betoi..
bkn apa dah lame xjmpa..dah berbakul sarap rindu nih..
nak pecah dah mcm nk keluar lava=rindu..
kehkehkeh.....

sampai2 je ke destinasi yg nk dikunjugi setelah sekian lama xkunjung tiba itu..
aku pon mencari sidia..hihi..mana dia ni??
tunggu punya tunggu..sampailah sidia bucukku itu..
aww...hensemnye pkwe aku (mengalahkn org lain xde bf)
hehehe.....
then kteorg terus ke destinasi anak muda berkumpul..
taw x ktne??
kt mp n dp jela kalau kt malacca itu..
xkesahlah kt mne pong kan..jnji gueh dapat ketemu dia..

pastu g makan..dia lapar plak..mestilah lapar dah tgh hari..
yg peliknye aku ni yg xlapar2..pg tu bkn mkn ape sgt..
mkn yg cucuk2 goreng tu...taw x??
nugget n filament goreng tu je...
tp kenyangnye xyah ckp laa..smpai dah balik pon knyng ag..ahahaha
hebat tol..dpt jumpa terus kenyang sehari..
kena jumpa tiap2 hari lah mcm ni..jimat duit...kui3...

pas makan gi karok jap..hehehe..dah lama xziarah mic...haahha...
tp mcm siak..heehhe..leh plak ade problem..nyanyi jap je kot..
huh..ade ke nk bg masa extra..haram kejadah..tuii!!
pastu g jalan2 ag..wah?? happy giler doh..
bkn slalu kot dpt jumpa si bucukku itu..
hhehehee..

pastu ag..g dataran dp je..mik2 gambar skit..wat tambahan koleksi..
snap itu, snap ini..mcm2 snap...snap gmbar kami laa..
bahagia tol dpt bersama dia seharian..
n the last word....dia ckp kt aku... 
hehehehe...malulah....
i love you..
aku pon jawab...
i love you too...
sekian..heheheeh...


 sweet x?? hehehe
 bucuk saya.. :D


 budak gedik..:)

kembar siang...hahahah...

doakan kami bahagia hingga akhir hayat...

Wednesday, September 14, 2011

hangin tol la...

asa aku nak post entry baru je..mesti ter-delete dgn sendrinye..huahhaha....
nyampah tol la....aku mmg rajin la kn nk type balik...
paling2 bengang aku dapat..ahhahah...
(gelak tok dri sendri)
muahahahaha....


HUH !!... PADAN MUKA SENDIRI....

Thursday, September 8, 2011

BOSAN

HARI NI AKU NK POST ENTRY NI DGN HURUF BESAR..
BIAR RASE PUAS HATI SIKIT..HAHAHA..

ADA AKU KESAH..lANTAK AKU lAA..
EH ! AKU BOSAN lA..BKN BORING TAPI 
FED-UP K ! PlUS MElUAT SGT..
RASE NK MENCARUT PON ADA..
TAPI XBAIK lAA..

SEKARANG NI FIKIRAN AKU MElAYANG2..
MCM lAYANG2 PON ADE..HAHA..
KORANG BOlEH TAHAN KE DGN KERENAH
MANUSIA YG XPERNAH2 NK BERUBAH..
INGAT KO BAGOS SGT KE??
EIHHH!!! MElUATTT NYE !!
HAT TUI !!
PUAS HATI AKU..

P/S:sorry...nk lepaskan geram je..jgn ikot emo skali ehh...heheheh....

Saturday, August 13, 2011

KERANA CINTA....

Assalamualaikum...
hati sebenarnye rase xnak post kt blog ni..
tapi tak de tempat nak mengadu..
disinilah sekurang2nye dapat tenangkan sikit hati ni..
CINTA...
ada ape dgn cinta tu sebenarnye...??
kalu setakat kesedihan, kelukaan..
lebih baik cinta itu MATI...
SEBAB..manusia boleh mati kerana cinta..
aku takkan sesekali jadi manusia yg xbersyukur..
mungkin ada hikmah disebalik apa yg berlaku..
kalau itu yg terbaik,,aku pasrah..
takdir Allah itu tetap..
tapi aku masih berharap aku mampu mengubah takdir itu..
berapa kali aku menangis kerana CINTA???
berapa kali aku kecewa kerana CINTA??
memang betul kata orang..
CINTA ITU AIRMATA..
CINTA ITU KETAWA..
CINTA ITU MEMBUNUHKU..